03 July, 2024

555+ Goedemorgen Nederland, Afbeeldingen, Foto's, Behang

Hallo vrienden, welkom op onze website Mixing Images. Mijn naam is Vikas Yadav. Vrienden, de post van vandaag wordt heel speciaal. In de post van vandaag gaan we het hebben over - Goedemorgen Nederland, Goedemorgen Nederland Afbeeldingen, Goedemorgen Nederland Foto's, Goedemorgen Nederland Behang, Goedemorgen Donderdag. Dus laten we beginnen met de post van vandaag.

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland Afbeeldingen

Goedemorgen Nederland Afbeeldingen

Goedemorgen Nederland Afbeeldingen

Goedemorgen Nederland Afbeeldingen

Goedemorgen Nederland Afbeeldingen

Goedemorgen Nederland Foto's

Goedemorgen Nederland Foto's

Goedemorgen Nederland Foto's

Goedemorgen Nederland Foto's

Goedemorgen Nederland Foto's

Goedemorgen Nederland Behang

Goedemorgen Nederland Behang

Goedemorgen Nederland Behang

Goedemorgen Nederland Behang

Goedemorgen Nederland Behang


Interessante Feiten Over Nederland


1. In Nederland is het niet nodig dat een soldaat zijn hogere officier groet.

2. Omdat een groot deel van Nederland onder de zeespiegel ligt, heeft het 1400 km lange muren aan de kust gebouwd, zodat er geen zeewater het land binnenkomt. Als deze muren worden verwijderd, staat 40% van Nederland onder water.

3. De gemiddelde lengte van de bevolking van Nederland is de hoogste ter wereld. De gemiddelde lengte van mannen is hier anderhalve meter, maar in Zuid-Nederland ligt het gemiddelde een centimeter lager.

4. Nederland is het eerste land dat het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht legaliseert. Deze wet werd in 2001 ingevoerd en slechts een maand later trouwden twee mannen in Nederland.

5. Nederland verzendt de maximale hoeveelheid varkensvlees en daarvan gemaakte producten naar andere landen in Europa.

6. Holland is het westelijke deel van Nederland. Maar de officiële naam van het land is ‘Nederland’.

7. Prostitutie is legaal in Nederland, maar de voorwaarde is dat de leeftijd van meisjes 18 jaar of ouder moet zijn en dat hun klanten, dat wil zeggen jongens, 16 jaar of ouder moeten zijn.

8. Acht gevangenissen in Nederland moesten worden gesloten omdat er een tekort aan criminelen was.

9. Op het centrale plein van elke stad in Nederland staat een ‘kerstboom’.

10. Gemiddeld drinkt een Nederlander 74 liter alcohol per jaar. Onder alcoholdrinkers vallen niet alleen mannen, maar ook vrouwen.

11. In de geschiedenis van dit land wordt het jaar 1672 'rampjaar' genoemd omdat het in dit jaar door vele staten, waaronder Engeland en Frankrijk, werd aangevallen en volledig verwoest. Er wordt ook gezegd dat een bende boze Nederlanders hun eigen premier heeft vermoord en opgegeten vanwege de nederlaag van Nederland.

12. In 2007 werd in Nederland een realityshow gehouden met de naam The Great Donor Show. In deze show vechten 25 mensen die een nier nodig hebben om de nier van een stervende 37-jarige vrouw.

13. 86% van de mensen in Nederland gebruikt Engels als tweede taal.

14. De totale oppervlakte van Nederland bedraagt ​​41.543 vierkante kilometer, wat de 131e plaats ter wereld is en de bevolking bedraagt ​​1 crore 72 lakh. Het gebied beslaat minder dan 20 staten van India, terwijl de bevolking minder dan 24 staten bedraagt. Het gebied is iets kleiner dan Haryana (42.212).

15. Nederlanders maken al kaas sinds 400 na Christus. Daarnaast exporteert het jaarlijks voor zeven miljard euro kaas, het hoogste ter wereld.

16. Ondanks dat het zo’n klein land is, heeft het ongeveer 100 fantastische huizen.

17. Windmolens worden in Nederland al honderden jaren gebruikt om water te winnen. Op één plek staan ​​hier nog 1000 windmolens van honderden jaren geleden, die nog steeds werken. Ooit stonden er op deze plek ongeveer 10.000 windmolens.

18. Door het regenseizoen in Nederland gebruiken mensen hier meer 'regenjas' in plaats van paraplu, want als het regent waait er ook een harde wind mee waardoor hun paraplu's wegwaaien.

19. De mensen hier fietsen veel. Bijna iedereen heeft een fiets.

20. Slechts 3% van de mensen hier doet aan landbouw.

21. Het Internationale Gerechtshof is gevestigd in de stad Den Haag.

22. Er zijn 1.281 bruggen in de hoofdstad Amsterdam.

23. Nederland betekent ‘laag land’ in het Nederlands. Een kwart ervan ligt minder dan een meter boven zeeniveau.

24. Volgens een rapport uit 2007 is Nederland het beste land voor kinderen.

25. Het volkslied van Nederland is het oudste. Het werd geschreven in 1568, maar kreeg officiële erkenning in 1932. Ook de vlag van Nederland dateert uit 1572 en is de oudste vlag met drie kleuren.

26. Oranje wortelen werden voor het eerst in Nederland verbouwd en oranje is de nationale kleur van Nederland.

27. De Nederlanders waren de eerste Europeanen die Australië en Nieuw-Zeeland ontdekten. Hij noemde Australië ‘New Holland’.

28. Net zoals India tot 1947 een kolonie van Engeland was, was Indonesië tot 1945 een kolonie van Nederland. Veel Indonesiërs spreken nog Nederlands.

29. Toen Hitlers nazi-leger Nederland op 10 mei 1940 aanviel, capituleerde Nederland op de vijfde dag zelf.

30. Het parlementsgebouw van Nederland ‘Binnenhof’ is een van de oudste parlementsgebouwen ter wereld dat nog steeds in gebruik is. De parlementsgebouwen op het Binnenhof zijn gebouwd in de 13e eeuw.

31. Microscoop, telescoop en slingeruurwerk werden in Nederland uitgevonden in de 16e en 17e eeuw.

32. Het Nederlandse bedrijf 'Philips' vond in 1967 de audioband uit, de videoband in 1972, de cd in 1982 en de cd-rom in 1985.

33. In 2010 had Nederland het hoogste percentage mensen met breedbandverbindingen. (Ongeveer 38% van de mensen heeft)

34. 55% van alle auto's in Nederland en 53% in Noorwegen is elektrisch.


Laatste Woord

Mijn beste vrienden, ik hoop dat jullie deze post van ons leuk vonden. Als jullie deze post van ons leuk vonden, deel onze post dan met jullie vrienden. En deel hem op sociale media. En laat ons in de reacties weten hoeveel jullie de post leuk vonden. Vergeet niet om te reageren.

0 Please Share a Your Opinion.:

If You Have Any Doubts. Please Let Me Know.