01 May, 2024

Goedemorgen Woensdag || Afbeelding Goedemorgen Woensdag || Goedemorgen Fijne Woensdag

Hallo vrienden, welkom op onze website Mixing Images. Mijn naam is Vikas Yadav. Vrienden, het bericht van vandaag wordt heel bijzonder. In de post van vandaag gaan we het hebben over - Goedemorgen Woensdag, Afbeelding Goedemorgen Woensdag, Goedemorgen Fijne Woensdag, Goedemorgen Plaatjes. Laten we dus beginnen met het bericht van vandaag.

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag

Goedemorgen Woensdag


Afbeelding Goedemorgen Woensdag


Afbeelding Goedemorgen Woensdag

Afbeelding Goedemorgen Woensdag

Afbeelding Goedemorgen Woensdag

Afbeelding Goedemorgen Woensdag

Afbeelding Goedemorgen Woensdag


Het Verhaal Van De Kameel En De Jakhals Met Moraal Voor Kinderen


Lang geleden waren een jakhals en een kameel goede vrienden. De jakhals was erg slim en hield de kameel vaak voor de gek. Op een dag zei hij tegen zijn vriend: ‘Aan de overkant van de rivier ligt een veld met suikerriet. Als je mij op je rug draagt, zal ik het je laten zien, en dan kunnen we allebei een stevige maaltijd nuttigen.’ De kameel ging akkoord met het voorstel van de jakhals. Hij droeg de jakhals op zijn rug, omdat de jakhals niet kon zwemmen, en nam hem mee over de rivier.

Ze betraden het suikerrietveld en genoten van een stevige maaltijd. De jakhals voelde zich al snel vol en tevreden en begon te huilen. De kameel was nog niet klaar met eten, dus verzocht hij de jakhals om te stoppen met huilen. De kameel was bang dat de eigenaar van het veld wakker zou worden en hen een flink pak slaag zou geven, maar de jakhals luisterde niet en bleef huilen. Hij begon nu luider te huilen dan voorheen. Hij zei dat het zijn gewoonte was om te huilen na een stevige maaltijd.

De eigenaar van de suikerrietboerderij hoorde het gehuil en arriveerde al snel met een lange stok in zijn hand. De jakhals verstopte zich tussen de struiken, maar de kameel stond daar in het veld omdat hij te groot was om zich te verstoppen. De kameel werd zwart en blauw geslagen door de eigenaar van de boerderij.

Toen de eigenaar van de boerderij weg was, kwam de jakhals achter de struiken vandaan. Zowel de kameel als de jakhals vertrokken op hun terugreis. De kameel droeg de jakhals weer op zijn rug, maar deze keer had hij het plan wraak te nemen. Toen ze het midden van de rivier bereikten, begon de kameel te rollen. De jakhals raakte in paniek: 'Wat ben je aan het doen? Zie je niet dat ik aan het verdrinken ben?”

De kameel antwoordde: ‘Het spijt me dat ik er niets aan kan doen. Ik rol altijd in diep water na een stevige maaltijd.” De sluwe jakhals viel in het diepe water. De bedrieger werd gestraft voor zijn wangedrag.


Samenvatting Van Het Verhaal


Een kameel en een jakhals woonden samen en waren goede vrienden. Naast de rivier lag een suikerrietveld. Op een dag kwam de jakhals naar de kameel met het plan om de rivier over te steken en van het suikerriet te genieten. Omdat hij niet kon zwemmen, vroeg hij de kameel om hem op zijn rug te dragen. De kameel stemde in met het verzoek van de jakhals en ze gingen de velden in. Toen ze de andere kant bereikten, begonnen beiden het suikerriet te eten.

De jakhals was al snel tevreden, maar de kameel was nog niet klaar met eten. De jakhals begon te huilen, maar de kameel vroeg hem dat niet te doen. De jakhals zei dat het zijn gewoonte was om na de maaltijd te huilen. Zijn gehuil trok de eigenaar van de boerderij aan, die al snel met een lange stok de plek bereikte. De jakhals verstopte zich in een struik, maar de kameel werd zwaar geslagen.

Nu was het tijd om de rivier weer over te steken. De jakhals klom weer op de rug van de kameel en ze begonnen aan hun reis. Maar toen de kameel het midden van de rivier bereikte, begon hij te rollen. De jakhals zei hem dat niet te doen, maar de kameel zei dat het zijn gewoonte was dit na de maaltijd te doen. De jakhals gleed al snel van de rug van de kameel en viel in het diepe water. De jakhals werd terecht gestraft voor zijn ondeugendheid.


Moraal Van Het Verhaal


In het verhaal huilt de jakhals luid en trekt de aandacht van de boer, die de kameel in elkaar slaat omdat hij zijn suikerriet heeft opgegeten. De jakhals luisterde niet toen de kameel hem smeekte niet te huilen, omdat hij nog niet klaar was met eten. Maar later nam de kameel wraak door midden in de rivier te rollen om de sluwe jakhals een lesje te leren. Daarom werd de jakhals gestraft voor zijn trucs. De kameel bedroog de jakhals op dezelfde manier als hij hem in de suikerrietvelden had bedrogen.


Laatste Woord

Beste vrienden, ik hoop dat jullie dit bericht van ons leuk vonden. Als je dit bericht van ons leuk vond, deel ons bericht dan met je vrienden. En deel op sociale media. En laat ons in de reacties weten hoeveel je het bericht leuk vond. Vergeet niet commentaar te geven.

0 Please Share a Your Opinion.:

If You Have Any Doubts. Please Let Me Know.