16 April, 2024

Goedemorgen Plaatjes || Gratis Goedemorgen Plaatjes || Goedemorgen

Hallo vrienden, welkom op onze website Mixing Images. Mijn naam is Vikas Yadav. Vrienden, het bericht van vandaag wordt heel bijzonder. In de post van vandaag gaan we het hebben over - Goedemorgen Plaatjes, Gratis Goedemorgen Plaatjes, Goedemorgen. Laten we dus beginnen met het bericht van vandaag.

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen Plaatjes

Goedemorgen

Gratis Goedemorgen Plaatjes


Feeën hadden een andere wereld. Die de feeën prachtig hadden versierd met hun magie. De hele stad is mooier dan de hemel. Waarin elke fee gelukkig leefde. Alle feeën wisten goed hoe ze magie moesten toepassen.

koningin engel had iedereen een stok gegeven. Dat was de toverstaf. Deze hele wereld is gecreëerd met de magie van deze toverstok. Ieder mens op aarde wilde ooit naar deze wereld gaan, maar niemand had daar controle over.

koningin engel had een kleine dochter. Alsof ze de hele dag in sprookjesland bleef vliegen. Lieke had een stokje dat telkens als ze ophief en zei: “Breng me naar de hemel”, deze de hemel zou bereiken. Van bovenaf gezien zag het sprookjesland er heel mooi uit.

Op een dag vloog Lieke. Dan vliegt ze plotseling en reikt boven de wolken. Beneden kon hij niets zien. Beneden zag hij alleen maar wolken. Als ze na een tijdje naar beneden komt, ziet ze het. Ze is vanuit de hemel naar de aarde gekomen.

Lieke wordt erg bang. Ze draait zich om om terug te gaan naar de hemel. Dan komt ze in botsing met een vogel. Door de botsing glijdt de stok uit zijn hand en valt naar beneden.

Lieke moet naar de aarde afdalen om zijn toverstok te vinden. Want als die toverstok verloren zou gaan, zouden zijn magische krachten binnen enige tijd ook verdwijnen.

Toen Lieke naar beneden kwam, was daar een bos. Lieke wordt erg bang. Ze gaat naar een weiland en gaat op zoek naar haar stok. Maar zelfs na lang zoeken, als ze de stok niet kan vinden, begint ze te huilen.

Aan de andere kant maakt Koningin Fee zich grote zorgen als Lieke niet wordt gevonden. Ze stuurt haar soldaten om hem te zoeken.

Het horen van de huilende stem van Lieke Pari. In een huis vlakbij wordt de vrouw van een houthakker wakker. Ze zegt tegen haar man: “Ik denk dat een kind huilt.”

Als hij dit hoort, pakt de houthakker zijn bijl en loopt naar buiten. Dan zegt zijn vijfjarige zoon Bram: “Vader, ik ga ook met je mee, anders wordt het kind bang na het zien van deze bijl.”

Zowel vader als zoon lopen in de richting waar het geluid vandaan kwam.

De houthakker ziet een engeltje huilen. Hij begint naar haar toe te lopen. Dan zegt Bram: “Wacht vader, ik ga het vragen.”

Maar de houthakker zegt: “Nee, zoon, heeft hij je kwaad gedaan?” wat zal er dan gebeuren.''

Bram zegt: ‘Vader, ze ziet er zo bezorgd uit.’ Laat me gaan."

Bram gaat stilletjes achter haar staan ​​– “Wie ben jij en hoe zit je hier?” En waarom huil je?

Als de fee terugkijkt, wordt ze bang. Vanaf daar begint ze te vertrekken als Bram haar tegenhoudt: "Wacht feeënkoningin, wees niet bang voor mij, ik ben gekomen om je te helpen."

Lieke Fee zegt – “Moeder zei dat je niet in de buurt van mensen mocht komen.”

Bram vertelt hem: “Mijn moeder zegt dat iedereen die in de problemen zit, geholpen moet worden. Mijn vader staat daar, hij is ook gekomen om je te helpen.

Toen ze dit hoorde, zei de fee Lieke: “Ik kwam per ongeluk ver weg van mijn huis en mijn toverstaf is hier gevallen. Hierdoor kan ik niet naar huis.

Bram zegt tegen hem: "Kom maar naar ons huis en blijf daar, het is nu nacht, we zullen morgenochtend je stok vinden." Er komen hier veel wilde dieren die je kwaad kunnen doen.”

Lieke Pari luistert naar hem en gaat met hem mee. Bram vertelt alles aan zijn vader. Alle drie bereiken huis.

Brams moeder is heel blij het engeltje te zien. Ze zegt – “Alsof je onze gast bent, blijf hier comfortabel, maar blijf ‘s ochtends binnen, anders zullen ze je betrappen en meenemen als iemand je ziet.”

Lieke is erg blij. Brams moeder geeft hem eten. Na het eten zegt Lieke: “Dit is erg lekker.” Ik zal het aan mijn moeder vertellen.”

De volgende dag, zodra de zon opkomt, gaat Bram samen met zijn vader op zoek naar de stok. Maar zelfs na veel zoeken vinden ze de stok niet. 'S Avonds komen ze allebei moe thuis.

Lieke wordt erg verdrietig als ze dit hoort. Hij miste zijn moeder. Ze begint te huilen.

Bram en zijn moeder leggen hem het zwijgen op. De volgende dag gaan zowel vader als zoon weer naar een nieuwe plek om de stok te zoeken. Als ze nergens een stok kunnen vinden, gaan ze naar de markt om etenswaren voor thuis te halen. Toen de houthakker goederen kocht. Dan gaan Brams ogen naar een stok die in de nabijgelegen goudsmid wordt bewaard. Ze straalde als goud.

Bram ziet dat het precies dezelfde stok is als de fee hem had verteld. Bram vertelt alles aan zijn vader.

De houthakker bereikt de goudsmid. De houthakker vraagt ​​naar de stok. Dus de goudsmid zegt: “Broeder, iemand heeft het aan mij verkocht, het is van goud gemaakt.”

De houthakker zegt: “Lalaji, wat de prijs ook is, ik wil het kopen.”

De goudsmid vraagt ​​er een zeer hoge prijs voor. Toen hij dit hoorde, zei de houthakker: "Je neemt mijn huis en mijn land in ruil voor deze stok."

De goudsmid is het daarmee eens. Hij zegt tegen de houthakker: "Ik kom morgen, jij verlaat het huis." Neem deze stok.”

Bram is erg blij met de stok. Ze komen allebei thuis. Bram geeft de stok aan Lieke. Lieke is heel blij nadat ze de stok heeft gekregen.

Lieke Pari zegt – “Je hebt me veel geholpen, ik zal je altijd herinneren en zal je ontmoeten.”

De moeder van Bram zegt: "Oké dochter, wij zijn ook erg blij je te ontmoeten."

Alle drie samen nemen afscheid van Khashboo Pari. Lieke fee vliegt met behulp van haar stok over de wolken.

Na zijn vertrek worden ze alle drie erg verdrietig. Omdat ze hun huis en land waren kwijtgeraakt. Alle drie waren ze hun spullen aan het inpakken tot de ochtend als de goudsmid arriveert. Alle drie bewaren ze hun bagage in een ossenkar en vertrekken van daaruit. De goudsmid neemt de controle over het huis over.

De houthakker gaat met zijn vrouw en kind in een nabijgelegen tent wonen.

Aan de andere kant, wanneer Lieke terugreikt naar sprookjesland. Zijn moeder is dus erg blij. Lieke vertelt alles aan haar moeder. De volgende dag komt Lieke Bram en zijn gezin ontmoeten met haar moeder koningin engel en anderen.

Maar er was niemand. koningin engel vraagt ​​haar soldaten om ze te vinden. Tijdens het zoeken bereiken de soldaten het bos. Daar vinden ze de houthakker en zijn gezin.

Ze bereiken koningin engel met alle drie. koningin engel komt alles te weten. koningin engel zegt: “Je hebt alles verloren om het leven van mijn dochter te redden en haar aan ons voor te stellen.”

Dan zegt Brams moeder: "grote koningini, we beschouwden haar als onze dochter." Ze was erg verdrietig je te ontmoeten. Daarom voelden wij er niets meer dan geluk bij.

Koningin Pari stuurt haar soldaten en stuurt met zijn stok het dubbele goud naar de goudsmid en krijgt het huis en het land vrij.

Bram en zijn gezin krijgen hun huis terug.

Toen ze het huis binnengingen, was er een voorraadkamer met goud en zilver in hun huis.

Koningin Fee zegt: “Deze schat zal nooit leeg zijn.”

Brams moeder zei: 'We hebben dit allemaal niet uit hebzucht gedaan.'

koningin engel zei: “Ik geef dit met veel plezier en ja, we zullen je blijven ontmoeten.” we moeten nu gaan.''

De koningin vertrekt met Pari Lieke. Bram en zijn gezin gaan een gelukkig leven leiden.


Laatste Woord

Beste vrienden, ik hoop dat jullie dit bericht van ons leuk vonden. Als je dit bericht van ons leuk vond, deel ons bericht dan met je vrienden. En deel op sociale media. En laat ons in de reacties weten hoeveel je het bericht leuk vond. Vergeet niet commentaar te geven.

0 Please Share a Your Opinion.:

If You Have Any Doubts. Please Let Me Know.